BioSkinJetting 

( voor een rimpelloze toekomst) 
BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie.Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.
De voordelen van BioSkinJetting zijn:
geen inspuiting of operatie 
geen lichaamsvreemde stoffen 
niet vervelend om te ondergaan 
snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
Toepasbaarheid
Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd,
rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.
Veiligheid
BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen.
BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode.
Effectiviteit
De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet,
is het resultaat langdurig en natuurlijk.
Hoe wordt de methode toegepast?
Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd 
zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.
Is de behandeling pijnlijk?
Nee. Er wordt eerst een voorbereidende creme op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 minuten tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Gemiddeld bestaat een kuur uit vijf behandelingen.
Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. 
Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren (BioSkinJetting cover creme) en zal niemand ze opvallen.
Hoe gaat het na een behandeling?
Er is een speciale BioSkinJetting -nabehandelingsset die bestaat uit twee cremes. Deze cremes worden als naverzorging thuis gebruikt. 
U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.
Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met BioSkinJetting wordt de 'leeftijd van de huid' teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke huidverouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een tekort aan vitamines. Door het thuis gebruik van ondersteunende huidverzorgingsproducten zal het huidverouderingsproces worden geremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.
BioSkinJetting van Pascaud 
 Enkele rimpel: € 75,-
Kuur 6 behandelingen  € 450,-
Kuur 4 behandelingen, incl nabehandelsetje € 300,-
Zone € 150,-
Kuur 6 behandelingen   € 900,-
Kuur 4 behandelingen, incl nabehandelsetje € 600,- 
Een kuur bestaat uit 6 behandelingen (minimaal 4 behandelingen) met een frequentie van 2 weken.